TWsoft is mijn persoonlijke website. Een  plekje om een en ander uit te proberen. 

Sipke van der Schaar is samen met de familie(nabestaanden) van Sipke gemaakt. Het was erg leuk om deze site te bouwen samen met Bernardine, Theo en Marieke.

Bram Wisman is opgedragen aan Bram, na zijn overlijden vonden we een paar archiefdozen met negatieven...... Hoewel er natuurlijk genoeg foto's van hem zijn ondergebracht bij nationale archieven vond ik het wel leuk om op deze website wat van zijn werk te laten zien. Allemaal foto's die ik nergens anders vond. Een deel met prive foto's is alleen toegangkelijk voor geregistreerde gebruikers.

Til en Wim, geen website maar wel negatieven, dia's, filmpjes en bandjes die bij het opruimen van het huis in de Piersonlaan gevonden werden. Een flinke doos vol met herinneringen. Om deze erfenis van Wim en Til  te delen heb ik wat ruimte gemaakt op de website. Dit deel is alleen toegangkelijk voor geregistreerde gebruikers. Stuur een mailtje als je toegang wil tot deze foto's en filmpjes.

De 8 - 16 mm filmpjes. Deze clips zijn gemaakt door Bram. Als fotograaf voor "Het Vrije Volk" waren er ook opdrachten voor het maken van filmpjes zoals bv voor de PvdA,opnames van Congressen. Bij de opnames bleven vaak restje over. Hiervan hij naar eigen inzicht gebruik van en bewaarde ze thuis, dus soms hele korte stukjes aan elkaar geplakt. Ik heb ze hier bewaard en niet op de site van Bram zelf om technische reden. Een aantal van de filmpjes is afgestaan aan "Eye".